Investeringsporteføljen nærmer seg gamle høyder

Hei,

Tiden har gått etter nyttår og det har vært lite oppdateringer fra min side på investeringsporteføljen min. Det positive er at investeringsporteføljen min er på vei opp til gamle høyder. For de av dere som ikke har vært med fra 2018, så kan dere lese om at jeg tok ut endel penger fra min Aksjesparekonto i 2018 for å nedbetale et billån blant annet, mer om dette her. Det ført til at jeg fikk en nokså kraftig nedgang i verdiene som stod i investeringsporteføljen. Nå, litt over et år etter uttaket, så nærer heldigvis porteføljen min seg gamle høyder.

Hittil i år så har jeg spart totalt 56 000,-. Porteføljen er bare opp 53 333,- siden årsskiftet, noe som betyr en nettonedgang på 1,51 %. Men fortsetter jeg dette tempoet på sparingen i porteføljen min, så vil jeg nå målet mitt om en porteføljeverdi på 270 000,- innen årsskiftet med god margin. Kanskje jeg kan snuse på 300 000,- i porteføljeverdi ved års slutt.

Porteføljeverdi pr. 30.04.2019

Porteføljefordeling pr. 30.04.2019

En mer detaljert oversikt over mine verdier kan en finne her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.