Investeringsporteføljen nærmer seg gamle høyder

Hei,

Tiden har gått etter nyttår og det har vært lite oppdateringer fra min side på investeringsporteføljen min. Det positive er at investeringsporteføljen min er på vei opp til gamle høyder. For de av dere som ikke har vært med fra 2018, så kan dere lese om at jeg tok ut endel penger fra min Aksjesparekonto i 2018 for å nedbetale et billån blant annet, mer om dette her. Det ført til at jeg fikk en nokså kraftig nedgang i verdiene som stod i investeringsporteføljen. Nå, litt over et år etter uttaket, så nærer heldigvis porteføljen min seg gamle høyder.

Hittil i år så har jeg spart totalt 56 000,-. Porteføljen er bare opp 53 333,- siden årsskiftet, noe som betyr en nettonedgang på 1,51 %. Men fortsetter jeg dette tempoet på sparingen i porteføljen min, så vil jeg nå målet mitt om en porteføljeverdi på 270 000,- innen årsskiftet med god margin. Kanskje jeg kan snuse på 300 000,- i porteføljeverdi ved års slutt.

Jeg har valgt å fremvise verdiene mine på en litt annen måte enn tidligere. Før så brukte jeg en excel graf for å fremstille verdiene mine. Selv om jeg nå går bort fra å vise excel grafene, så benytter jeg fortsatt dette privat for å holde månedlig oversikt over verdiene mine. For grafisk fremstilling så har jeg nå gått over til Infogram. Infogram viser litt mer i detalj hva verdiene mine er ved utgangen av de forskjellige månedene. Håper at dette faller i smak hos dere.

Porteføljeverdi pr. 30.04.2019

Porteføljefordeling pr. 30.04.2019

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.