Investeringsporteføljen til nye høyder

Hei alle,

Lenge siden sist. Tiden går, porteføljen har steget, men det har jammen meg gjelden min gjort også.

Som dere kan lese her, så bestilte jeg og min samboer oss en EL-Bil seint i fjor. Denne fikk vi utlevert i sommer og da var banken så hyggelig at de økte gjelden vår med ikke mindre enn 500 000,-. Tiden har gått, bilen er rullet hele 10′ km på 5 måneder og bilholdet (minus lånet) har aldri vært billigere 🙂 Ka-ching

Flere måneder er gått og det er på tide med en ny oppdatering på investeringsporteføljen min. Først, Juni er som kjent en måned hos de fleste hvor det kommer inn en god del mer penger på konto enn resten av året. Ingen unntak her heller.
Med både fastlønn, feriepenger, skattepenger og bonus tikkende inn på kontoen min i Juni, så ble det endelig mulighet for å hive innpå en god slump penger på Aksjesparekontoen min.

Bortsett fra dette, så har jeg investert jevnt og trutt de andre månedene, og investeringsporteføljen min har nådd «all-time high» 😀 Endelig!

Som dere kan lese her, så er målet mitt for 2019 å ha en porteføljeverdi på 270 000,- ved utgangen av Desember. Dette har jeg allerede nådd med god margin! Ved utgangen av Oktober var min portefølje på 315 743,-, noe som tilsvarer 45 743,- eller 16,8% mer enn det målet mitt var i Januar i år.

Porteføljeverdi pr.31.10.2019

Porteføljefordeling pr.31.10.2019

En mer detaljert oversikt over mine verdier kan en finne her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.