Aksje- og Fondsportefølje

Her vil det komme jevnlig oppdatering over min investeringsportefølje. En vil kunne følge utviklingen måned for måned, samt en jevnlig oppdatert oversikt over min portefølje.

Jeg har valgt å fremvise verdiene mine på en litt annen måte enn tidligere. Før så brukte jeg en excel graf for å fremstille verdiene mine. Selv om jeg nå går bort fra å vise excel grafene, så benytter jeg fortsatt dette privat for å holde månedlig oversikt over verdiene mine. For grafisk fremstilling så har jeg nå gått over til Infogram. Infogram viser litt mer i detalj hva verdiene mine er ved utgangen av de forskjellige månedene. Håper at dette faller i smak hos dere.

Porteføljeverdi

Porteføljefordeling

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.