Om bloggen

Velkommen!

Denne bloggen handler i hovedsak om min egen økonomi, samt mine tanker og beslutninger jeg gjør i min økonomiske hverdag. Jeg kommer nok ikke til å dele hele min personlige økonomi her på bloggen, da en må ha noen hemmeligheter for seg selv. Men du vil som leser få ett innblikk i min Aksje-og Fondsportefølje og følge utviklingen på denne månedlig. Om du titt og ofte er innom å leser, så vil det nok sikkert i løpet av året dukke opp et innlegg eller to som går litt mer inn på min private økonomi, men for øyeblikket så får du nøye deg med å lese målene for 2017. Her får du en liten indikasjon på hvordan det i hvert fall står til med gjelden min (banken sine penger). Men nok om det.

Jeg ønsker med denne bloggen å belyse mine utfordringer, feilsteg og gleder på min økonomiske vei. Mine tanker og beslutninger rundt de viktigste økonomiske valgene jeg tar, vil bli presentert. Det vil nok også være et innlegg eller ti som tar for seg økonomi generelt, som jeg håper du kan klare å få litt utbytte av å lese. Noe for en hver smak skal jeg prøve å få til.

Høres dette interessant ut? Eller er du lei av å lese de dørgende kjedelige økonomiske bloggene? Uansett, ta turen innom av og til, eller legg igjen e-post adressen din til høyre så får du en e-post når det skjer noe nytt.